Landgraaf Koerier

Menu

Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen huldigt jubilarissen

Tijdens de jaarlijkse St. Caecilia-viering op zondag 25 november jl. werden jubilarissen Julien Willems (40 jaar muzikant) en Marlene Haan-Ringens (25 jaar lid) in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange betrokkenheid bij de harmonie van Nieuwenhagen.

Julien Willems werd in 1978 op 12-jarige leeftijd lid van Fanfare St. Judocus St. Joost. Al op jonge leeftijd was duidelijk dat hij muzikaal zeer getalenteerd was. Via Harmonie St. Joseph Berg aan de Maas en Harmonie TOG Welten werd Julien op 1 augustus 2005 lid van onze harmonie. Julien Willems bespeelt de 1e trombone in Nieuwenhagen en heeft daarnaast jarenlang als het marsleiderschap op zich genomen.

Marlene Haan-Ringens vierde haar zilveren jubileum. Als vrijwilliger en voorzitter van het damescomité heeft Marlene veel voor onze vereniging betekend. Nog altijd bezoekt Marlene de activiteiten van de harmonie om ondermeer te genieten van haar kleinzoon Stijn (trompet) en schoonzoon Ralph (bastuba).

We bedanken onze twee jubilarissen voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid bij onze vereniging en feliciteren hen met deze mijlpaal.

Foto: Voorzitter Robin Reichrath bedankt de jubilarissen Julien Willems (2e van links) en Marlene Haan-Ringens (3e van links).

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.