Landgraaf Koerier

Menu

Jaarlijkse Kerst-in voor 50 plussers in de Kakert

Op zondag 16 december vindt er voor de 6e een Kerst-in plaats in buurthuis de Molt. Dit initiatief staat in het verlengde van de jaarlijkse buurtbrunch met als doel de leefbaarheid voor de inwoners van de Kakert te vergroten. Buurthuis de Molt ( Welsun Landgraaf), Bewonersvereniging woonwijk Kakert (B.W.K.) , Scouting Pius XII en Fanfare St.Barbara G.A. zetten ook nu weer gezamenlijk de schouders eronder om voor de 50+ ers van de wijk een gezellige kerstmiddag te organiseren. Onder het genot van een lekker hapje en drankje en de bijbehorende kerstmuziek, kunnen de deelnemers genieten van een paar uurtjes gezellige kerstsfeer.

Deze zondag zijn deze bewoners van harte welkom in het Molt gebouw en wel van 12.00 uur tot 15.00 uur. In een sfeervol versierde zaal worden zij dan getrakteerd op een lekkere kop soep, glühwein, kersstollen en kerstsnoep. Als het even meezit, komt de kerstman ook nog even langs. Deelname is gratis! Het enige dat men moet doen om deel te nemen aan deze Kerst-in, is het aanmeldingsformulier invullen dat binnenkort in de brievenbus valt en dit in te leveren bij vermelde adressen:

Maximaal kunnen er 60 mensen deelnemen en ons motto is dan ook, meldt U snel aan, want vol is vol!

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.