Landgraaf Koerier

Menu

Officiële in gebruik name van rolstoelbus voor woonvorm Willem II

Afgelopen week werd de rolstoelbus van woonvorm Willem II officieel in gebruik genomen bij de Brandpoort in Landgraaf. De sponsoren kwamen de bus met hun logo’s bewonderen en hieven samen met cliënten en begeleiders, en manager Desireé Verbocht van Radar, de glazen op deze mooie aanwinst.

De bewoners van Willem II waren grotendeels afhankelijk van duur taxivervoer, omdat zij slecht ter been of zelfs rolstoelafhankelijk zijn.

Sinds 1 mei heeft woonvorm Willem II nu de beschikking over een eigen rolstoelbus. De bus wordt ingezet om hen naar de huisarts of tandarts te brengen, er worden boodschappen mee gedaan in het winkelcentrum, ze gaan ermee op vakantie en worden naar de dagbesteding gebracht.

Allemaal mogelijk gemaakt door de samenwerking met Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI) en de sponsoren.

Fotobijschrift:

Sponsoren en bewoners van woonvorm Willem II nemen samen de rolstoelbus feestelijk in gebruik.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.