Landgraaf Koerier

Menu

Vasteloavundsverein  De Parkstad Böck  proclameert Prinsenpaar

In een bomvolle narrentempel werden afgelopen vrijdag 30-11-2018 de nieuwe heersers over het Parkstad Böck-riek  geproclameerd! De avond werd geopend met de opkomst en presentatie van  VV De Parkstad Böck met in hun midden de nog regerende Prinses Diana I en de kersverse jeugdprins Jelle I.

Rond de klok van 11 was het  zover. Met een proclamatie act, uitgevoerd door Jack Vinders en Stan Peters, alias Clara Zoerbier en Maria Prumpeler, kwam het prinsenpaar tevoorschijn. Dit jaar viel de eer aan het prinsenpaar Arnold I (Meeuse) en Sandra I (Peelen). Na de installatie en het voorlezen van de 11 punten werd door  dansmarieke  Mirthe Schuuring, haar nieuwe gardedans getoond.  Na het dansen van de Prinsendans was het de beurt aan Petrick Pesh om de stemming opnieuw tot een hoogtepunt te brengen en hiermee de aansluitende feestavond te openen.

Prins Arnold werd geboren op 18 december 1968, is opgegroeid in Grevenbicht

Hij is werkzaam geweest in de beveiliging en zijn hobby’s zijn vissen, computeren en natuurlijk carnaval. Door de Brunssumse carnaval, heeft hij Sandra leren kennen.

Prinses Sandra werd geboren op 21 november 1968 is opgegroeid in Nieuwenhagen. Sandra is werkzaam als thuiszorg medewerker bij Cicero.

Sinds 2016 zijn Arnold en Sandra lid van V.V. De Parkstad Böck, en carnaval vieren zit bij deze 2 in het bloed. Arnold en Sandra hebben dit jaar iets met de 5: De ouders van Arnold zijn dit jaar 50 jaar getrouwd, beide zien zij Abraham en Sarah en ze vormen een gezin van 5 (Arnold heeft een zoon en dochter en Sandra heeft een zoon). De zoon van Sandra, Jort,  is jeugdlid bij de vereniging. Hij vervult  samen met Nienke de rol van hofnar.

U wordt van harte uitgenodigd om het nieuwe prinsenpaar en de jeugdprins te feliciteren tijdens de receptie die door de vereniging wordt aangeboden. Dit jaar hebben wij ook een jubilaris Peggy Bolsenbroek 1 x 11 jaar Deze receptie zal plaats vinden op vrijdag 11-01-2019 in het MFC An der Put, aanvang 20:11 uur.

  

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.