Landgraaf Koerier

Menu

DE DROOM DIE ‘CULTUURHUIS LANDGRAAF’ HEET


Een droom die al vroeg in het nieuwe jaar eindelijk werkelijkheid wordt voor Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide, initiatiefnemer om de kerk Heilige Familieparochie te kopen en te verbouwen naar Cultuurhuis Landgraaf. Na maanden slopen, timmeren, verven en uren denkwerk is zaterdag 12 januari 2019 de officiële opening van Cultuurhuis Landgraaf. En daarmee heeft de fanfare na járen eindelijk een eigen thuishonk!

Zeker 30 paar werkschoenen, tientallen klusbroeken en kapotte overhemden
Ze kunnen bijna de kast in! Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide en Fluit- en Tambourcorps St. Paulus, toekomstig gebruiker van het Cultuurhuis, staan te popelen om haar deuren open te gooien en hun nieuwe liefde aan de gasten voor te stellen. De vrijwilligers van deze twee verenigingen zetten maandenlang samen hun schouders onder deze verbouwing. De jeugd van deze tijd zou zeggen: Wow, vet cool! En dan overdrijven ze echt niet.

Welkom tijdens het openingsweekend!
Wil je er zaterdag 12 januari om 19.00 uur bij zijn? Dat kan. Er zijn nog een paar plekken vrij. Meld je dan aan via info@cultuurhuislandgraaf.nl. Of kom zondag 13 januari tussen 11.00 uur en 17.00 uur naar de open dag. Van 13.00 uur tot 15.00 uur staat Blech Mich op het podium. Verder zijn er die dag optredens van andere toekomstige gebruikers van het nieuwe Cultuurhuis.
Het adres van Cultuurhuis Landgraaf is Veldstraat 19 – Landgraaf. De entree is op beide dagen gratis.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.