Landgraaf Koerier

Menu

 Feestelijke eindactiviteit “We zijn zelf het medicijn” 

Graag brengen we twee feestelijke activiteiten in Landgraaf onder uw aandacht:

Op donderdagavond 24 januari wordt de campagne “We zijn zelf het medicijn” feestelijk afgesloten in de Pinkpopzaal van het Burgerhoes. Wethouder Schiffelers opent de avond en dr. Martin van Boxtel van het Alzheimer Centrum Limburg zal een presentatie geven over preventie van dementie. Daarna volgt een actieve informatiemarkt, waar bedrijven en verenigingen uit Landgraaf laten zien wat er in Landgraaf mogelijk is op het gebied van de drie speerpunten van de campagne: gezonde voeding, beweging en nieuwsgierig blijven. Omroep Landgraaf maakt opnames tijdens de avond. Een concreet programma volgt in januari.

Datum: 24-01-2019 Tijdstip: 18.30 uur – 20.30 uur Locatie: Pinkpopzaal Burgerhoes; Sweelinckplein 1, Landgraaf

Op zaterdagmiddag 26 januari kunt u op diverse locaties kennis maken met gezondheidsinstanties in Landgraaf, waaronder Welsun en MC Nieuwenhagen. Luister naar presentaties, volg workshops en stel uw vragen over gezondheid.

 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.