Landgraaf Koerier

Menu

Geslaagd voor eerste en tweede dan judo

Op de foto v.l.n.r. Nadja Voncken, Michelle Hondong, Dylan Weijermans, Ryan Smeets, Niels Peters, Kyle Smeets en Jan Pijls.

Tijdens de kyu-examens in december heeft SV Nippon Waubach 3 leden gehuldigd die zijn geslaagd voor hun Dan-examen op 25 november 2018 in Roermond.

Michelle Hondong en Ryan Smeets werden gehuldigd voor het behalen van hun eerste Dan.

Niels Peters werd gehuldigd voor het behalen van zijn tweede Dan.

Michelle en Ryan zijn sinds 2005 en 2007 lid van SV Nippon Waubach. Samen met hun judopartners Nadja Voncken en Dylan Weijermans hebben zij een heel goed examen afgelegd. Op weg naar hun examen hebben de kandidaten en hun partners veel trainingsuren gemaakt. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de felbegeerde zwarte band.

Niels Peters traint sinds 2013 bij SV Nippon Waubach. Hij heeft samen met Kyle Smeets, die eerder dit jaar eveneens slaagde voor zijn tweede Dan, zijn examen afgelegd. Beiden lieten een schitterend examen zien met als resultaat de tweede Dan voor Niels.

SV Nippon Waubach is trots op de prestaties en de inzet van hun leden. Tijdens de huldiging zijn zij dan ook terecht in het zonnetje gezet door onze voorzitter en trainer Jan Pijls.

 

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.