Landgraaf Koerier

Menu

Gezondheidsmarkt op 26 januari

Op zaterdag 26 januari vindt, in het kader van het gemeentelijk project ‘Gezond in Nieuwenhagen’, van 13.00 uur tot 17.00 uur in en rondom wijkpunt SUN-plein een grote gezondheidsmarkt voor jong en oud plaats.

Diverse verenigingen, welzijns- en zorgorganisaties en ondernemers doen mee. Er zijn workshops, demonstraties en lezingen op het gebied van (meer) bewegen, gezonde voeding en een actieve levensstijl. Daarnaast kunt u informatie krijgen over het project MijnBreincoach (preventieproject om dementie te voorkomen), JOGG  (Jongeren Op Gezond Gewicht), valpreventie, fysiofit, het GALM-project, gezonde voeding door een voedingscoach en vitaliteitscentrum, Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO), Yoga, Thai Chi, hobby’s, recreatieve en creatieve activiteiten. Een markt voor iedereen! U bent van harte welkom!                                                                                          

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.