Landgraaf Koerier

Menu

Groots programma bij de Geete

Op zaterdag 19 januari organiseert de VV de Geete traditiegetrouw het Galabal en deze keer ter ere van prins Joeri II. Vanaf 20.11 uur zal president Rody Simons de gasten door het programma leiden met de volgende artiesten:

Sjpasskapel Herriemonie, tanzmarieches Nikita en Lieke, dansgroep de Mirmkes, DJ Ötzi, de Bukses Bumkes, Dom en Döol en Erwin. Het is dus bijna ondenkbaar dat dit geen avond vol “stimmung und schwung” zal worden.
Na deze keur aan artiesten kan er verder gefeest worden op de muziek van DJ Moelejenske.

Het Galabal wordt natuurlijk gehouden in d’r Geetesjtaal, zalencentrum ’t Ströatje in de Groenstraat. De entree bedraagt € 10,00. Leden van VV de Geete en hun partners hebben gratis toegang.

Een week later, zondag 27 januari, zal er de Damenzitsung plaatsvinden.
Tussen 09.00 uur en 10.30 uur kunnen de dames
eerst genieten van een ontbijt met o.a. brood, croissantje, beleg, eitje, koffie, sapje en natuurlijk een glaasje bubbels. Dit ontbijt is, naast de crème de la crème aan artiesten, inbegrepen in de toegangsprijs.
Vanaf 11.11 uur zullen o.a. optreden: Palaver, Party Kryner, Richtig Rex, Fabrizio, Big Benny, Erwin en ook de Digra’s. De presentatie is bij d’r Siem en d’r Borrel weer in goede handen.

Er zijn nog slechts enkele kaarten in de voorverkoop beschikbaar, dus wees er snel bij want op is op. De kaarten kosten € 25,00 en zijn te verkrijgen bij zalencentrum  ’t Ströatje. Minimum leeftijd voor deze zitsung is 16 jaar en het meenemen van drank is ten strengste verboden, er zal bij toegang op gecontroleerd worden. Partners van Geete leden en dus de vrouwelijke leden van de vereniging hebben gratis toegang (inclusief ontbijt)aan de hand van de ledenlijst van de vereniging.

Voor meer informatie

secretariaat@degeete.nl
www.degeete.nl

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.