Landgraaf Koerier

Menu

Het Vrouwengilde Landgraaf organiseert:

Maandag 14 januari: LezingWat leert mij mijn gezicht?”

Plaats: Partycentrum Streeperkruis, Streeperstraat 66, Landgraaf

Aanvang: 14:00 uur

Ria van Buul leert ons hoe je aan het gezicht kunt aflezen waarom iemand bepaalde dingen doet. Je ziet dat aan de vorm van het gezicht, de oren, neus, kin, en mond. Je kunt zien wat de sterke kanten van iemand zijn, maar ook de beperkingen.

Mevrouw van Buul verzoekt de deelnemers aan deze lezing om een handspiegeltje mee te nemen.

Deze middag is ook toegankelijk voor introducés. Zij betalen 3 euro.

Wilt u meer lezingen bijwonen of deelnemen aan onze activiteiten, kijk dan op www.vrouwengildelandgraaf.nl voor meer informatie of vraag een infopakket aan bij onze secretaris: vgl.secretaris5@gmail.com of tel: 045 5316970.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.