Landgraaf Koerier

Menu

Inloopdagen voor mantelzorgers in de maand februari

Het Steunpunt voor Mantelzorgers organiseert maandelijks in Parkstad en Schinnen inloopbijeenkomsten. Mantelzorgers en zorgvrijwilligers kunnen er onder het genot van een kopje koffie hun verhaal vertellen of juist de zorgen even van zich afzetten. Aan de bijeenkomsten is maandelijks een thema gekoppeld. Voor deze maand is dit voor alle gemeentes in Parkstad en Schinnen:

Durf te vragen

In februari staat het thema ‘durf te vragen’ centraal. Durf jij het gesprek met de hulpverlener aan te gaan? Durf je aan te geven wat je nodig hebt? Dit zijn enkele ‘durf je’ vragen waarover het gesprek kan worden aangegaan. Vervolgens kan er aandacht worden gegeven aan hoe je de juiste vragen kan stellen.

Nadat het thema besproken is, kunnen algemene vragen met betrekking tot  mantelzorg gesteld worden, desgewenst individueel. Zorgt u voor een zieke of hulpbehoevende (thuis of in een verzorgingshuis) dan bent u van harte welkom!

Aanmelden is niet nodig. Deelname, koffie en thee zijn gratis.

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgparkstad.nl

Telefoonnummer: 045-2114000.
Email: info@mantelzorgparkstad.nl

Het Steunpunt voor Mantelzorgers organiseert in samenwerking met Ruggesteun en het Toon Hermans Huis Parkstad bijeenkomsten op de volgende locaties:

Kerkrade:

Datum:    14 februari en verder elke tweede donderdag van de maand

Tijd:         14.00-16.00 uur

Locatie:    Verpleeghuis Hambos, Multiruimte 2 (Beg. grond), Kapellaan 2, Kerkrade

Landgraaf:

Datum      4 februari en verder elke eerste maandag van de maand

Tijd:         10.00-12.00 uur

Locatie:    Burgerhoes, Pinkpop zaal, Sweelinckplein 1, 6371 LB Landgraaf

 

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.