Landgraaf Koerier

Menu

Maarten Knibbeler verovert de regio Parkstad en de gemeente Beekdaelen met maaltijdbezorging van Eten met gemak

Eten met gemak breidt haar bezorggebied per februari uit met Limburger Maarten Knibbeler, wonende in Vaesrade. Knibbeler verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld en Voerendaal. “Iedereen moet kunnen genieten van een lekkere gezonde maaltijd. Dat is mijn motto, ook als er sprake is van een dieet”.

Na ruim vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in de logistieke sector als planner vond Knibbeler het tijd om zijn droom te verwezenlijken: Een eigen onderneming waarbij persoonlijk contact en een goede service hoog in het vaandel staan. “Ik merkte op in mijn regio dat het bij veel mensen vaak aan tijd en mogelijkheden ontbreekt om gezond en lekker te kunnen eten. Daarbij zijn er ook (voornamelijk) senioren die het gewoonweg niet meer kunnen volbrengen om een maaltijd te bereiden en wordt er in het bedrijfsleven vaak niet gekozen voor een gezonde maaltijd” vertelt Knibbeler.

De klanten in de regio regio Parkstad en de gemeente Beekdaelen krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Knibbeler. De Limburger heeft zichzelf als doel gesteld dat iedereen moet kunnen genieten van een goede maaltijd: “Ik ben als Bourgondiër opgevoed, lekker eten is mij met de paplepel ingegoten. Door het leveren van de verse maaltijden aan huis wil ik dit voor alle Limburgers mogelijk maken!”

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Knibbeler af.

De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld, er kan al een gerecht besteld worden vanaf €6,39. Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd voor henzelf of ouders in de regio regio Parkstad en de gemeente Beekdaelen kunnen via Maarten Knibbeler een proefbox bestellen van drie gerechten voor maar €14,95. Bestellen kan door te bellen naar Maarten Knibbeler via 045-8 200 600.

Over Eten met gemak
Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. In korte tijd is de succesvolle formule gegroeid naar 26 franchisers, die in hun eigen bezorggebied de klanten smaakvolle maaltijden aan huis bezorgen.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.