Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwjaarswandeling

Uitnodiging IVN De Oude Landgraaf 2019

 Op zondag 6 januari 2019 begint het nieuwe seizoen van activiteiten van IVN De Oude Landgraaf. Het nieuwe jaar wordt begonnen met een wandeling in de omgeving van Landgraaf, Landgraaf beschikt over zeer fraai en waardevol natuurschoon. Hiervoor hoeven we niet ver te gaan. Daarom is ontzettend belangrijk dat u als inwoners van Landgraaf weet welke rijkdom in uw eigen woonplaats aanwezig is. Maar zie ook de aantasting van de natuur door de aanleg van de Buitenring. Kom en wandel mee om zelf te ervaren hoeveel Landgraaf aan natuurschoon te bieden heeft.

Laat u verrassen door de natuur in eigen omgeving en geniet ervan. Na afloop van de wandeling bestaat de mogelijkheid om in het verenigingsgebouw van IVN De Oude Landgraaf een nieuwjaar drankje te gebruiken en ons verenigingsgebouw te bekijken. Iedereen is van harte welkom.

De wandeling begint om 10.30 uur en zal ca. 2 uur duren. Het vertrekpunt is vanaf het IVN gebouw in de Voort, Puddelerstraat (richting voetbalterrein Sylvia). De wandeling gaat onder alle weersomstandigheden door.

Na de wandeling is er een gezellig samen zijn in ons IVN-verenigingsgebouw. Hier kan dan genoten worden van koffie, thee, chocolademelk, Glühwein en wafels. Wanneer u door omstandigheden niet mee kunt wandelen bent u toch vanaf 12.30 uur welkom voor het gezellig samen zijn.

Aan de wandeling kunnen zowel leden als niet-leden van het IVN deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Een vrije gave is natuurlijk altijd welkom. Aangeraden wordt om tijdens de tocht gepast schoeisel en kleding te dragen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze wandeling of heeft u hierover een vraag?

Bel dan 045-5322273

Het IVN draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu, landschap en leefomgeving.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.