Landgraaf Koerier

Menu

Poppentheater Koekla speelt ‘Aladdin’ in Theater Landgraaf

Zondag 27 januari 2019 speelt poppentheater Koekla de voorstelling ‘Aladdin’ in Theater Landgraaf. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 8 jaar, maar zeker ook een aanrader voor volwassenen. Koekla (betekent pop in het Russisch) staat namelijk bekend om de mooie vormgeving van poppen/decor en heldere verhaallijnen.

Aladdin  is een wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht in een eigentijds jasje. In een synthese van poppenspel, goochelkunst en nieuwe media zoals animatie en projectie neemt Poppentheater Koekla het publiek mee op een reis naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

Het verhaal:

Moes droomt ervan om prins te zijn en om iedereen in zijn land blij en gelukkig te maken.

Op een dag klopt er een vreemde man aan, die beweert zijn oom te zijn.  Hij zegt de wens van Moes te kunnen vervullen: ‘Als je iets voor mij doet, dan maak ik van jou prins Aladdin.’

Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar een grot in de woestijn, op zoek naar de magische lamp. Dan komt de Djinn, de geest uit de lamp tevoorschijn. Hij laat Aladdin zien dat zijn oom de gemene tovenaar Djafar is, die wil trouwen met de prinses om zo de macht te grijpen. Samen smeden ze een plan om Djafar te stoppen. Lukt het Aladdin om Djafar tegen te houden en om prins te worden?

Met speciaal gecomponeerde muziek en prachtige poppen komt dit bekende Oosterse sprookje tot leven in een magische familievoorstelling voor iedereen vanaf vier jaar.

Reserveren is gewenst: reserveren@theaterlandgraaf.nl Tel. 045-5310929 (ma t/m vr tussen 10 en 12 uur)

De kaartjes kosten € 6,50 aan de middagkassa (voorverkoop: € 5,50) en begint om 14.30 uur.

www.theaterlandgraaf.nl

 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.