Landgraaf Koerier

Menu

Prins Dave 1, nieuwe heerser van het Wespellerijk

Tijdens een druk bezochte proclamatie op vrijdag 11 januari is bij De Wespelle de nieuwe heerser uitgeroepen. Halverwege de avond nam president Andre Dadziak ons via een aantal musicaluitvoeringen mee naar het moment waarop de nieuwe Prins tevoorschijn kwam uit de laatste act van de Oad Prinsen.

De Oad Prinsen hadden een spectaculair optreden voorbereidt met de musicals en aan het eind een goocheltruc waarbij Fer 1 in de doos ging, en de nieuwe heerser van De Wespelle eruit kwam! Prins Dave 1!

Prins Dave 1 gaat een mooi carnavalsseizoen tegemoet met aan zijn zijde jeugdprinses Dion 1.

De avond van de proclamatie werd verder gevuld met diversen optredens. Zoals elk jaar werd de avond geopend met Dansmarieke Kim gevolgd door optredens van Danny Pouwels en Big Benny.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.