Landgraaf Koerier

Menu

Prins en Prinses Carnaval Op de Bies

Prins Sven de 1ste regeert komend seizoen binnen Koraal Regio Parkstad. Sven is bijna 23 jaar oud en is onderdeel van het Media Team van Koraal, hier presenteert hij, is DJ en speelt mee in de succes serie de Thunderbies. In zijn vrije tijd voetbalt Sven bij SV Brunssum en wandelt hij graag in het Gaia park. Prinses Cecile de 1ste zal sieren aan de zijde van Sven, Cecile is 21 jaar oud en is door haar vader al op vroege leeftijd meegetrokken in de carnavalsgekte van Groeët Schaesberg. Het carnavalsvirus stroomt dus door haar bloed en het prinses worden was dan ook een droom die uitkomt. Cecile is gek op knutselen, koken en lekker eten, ook gaat zij graag naar de Griek. De receptie Prins Sven I en Prinses Cecile I zal worden gehouden op donderdag 21 februari 2019 van 19.00 uur tot 21.00 uur in de grote zaal van Op de Bies, Hereweg 145 in Landgraaf.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.