Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligers gezocht voor hulp bij paddentrek

IVN De Oude Landgraaf en IVN Ubach over Worms zijn op zoek naar vrijwilligers die vanaf half februari tot half april kikkers en padden willen helpen bij hun jaarlijkse trek naar het water. Helpende handen om de diertjes veilig op hun bestemming te laten aankomen, zijn van harte welkom!

Ieder jaar is er een flink aantal vrijwilligers nodig om de padden tegen het verkeer te beschermen rondom de Mensheggerweg/Rouenhof/Overstehofweg en Rimburgerweg/ Broekhuizenstraat/Rinckberg. Ook moeten er paddenschermen en borden geplaatst worden. Wilt u komen helpen om de padden veilig op hun bestemming aan te laten komen? Neem dan contact op met de heer F. Wachelder via tel. 06-49067997 (IVN De Oude Landgraaf) of mevrouw. R. van der Werf via tel. 045- 5690170 (IVN Ubach over Worms). Meer informatie over de paddentrek vindt u op de website www.ivn.nl bij afdeling IVN De Oude Landgraaf en afdeling IVN Ubach over Worms. Op vrijdag 25 januari is om 19.30 uur een infobijeenkomst bij IVN De Oude Landgraaf aan de Puddelerweg 59.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.