Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Welsun op zoek naar vrijwilligers!

-Vrijwilligerscentrale Welsun zoekt een representatieve, gemotiveerde medewerk(st)er voor de frontoffice van de Vrijwilligerscentrale. Taken: inschrijven van nieuwe vrijwilligers en deze bemiddelen naar vrijwilligerswerk, administratieve werkzaamheden en onderhouden van contacten van bestaande en nieuwe vrijwilligersorganisaties.

- De bibliotheek zoekt taalvrijwilligers voor het taalcafé op donderdag tussen 10 en 12 uur. Taak: mensen helpen die moeite hebben met lezen, schrijven en spreken. Lesmateriaal, woordspellen en startkranten aanwezig. Alleen een kop koffie drinken met de mensen is ook prima.

- Service Gilde zoekt een notulist die één keer per maand op vrijdagmorgen de bestuursvergadering wil notuleren.

- Bewoners Belangenvereniging Nieuwenhagen zoekt bestuursleden die interesse hebben in alles wat met wonen en leefbaarheid te maken heeft in de wijk, de woon-en leefomgeving in de buurt en de cohesie tussen bewoners willen bevorderen, zelfstandig, flexibel en in een team kunnen werken en bereid zijn om bijscholing en/of cursussen te volgen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Vrijwilligerscentrale Welsun of www.welsun.nl/vrijwilligerscentrale, Sunplein 18a, tel. 045-5323636, vrijwilligerscentrale@welsun.nl. Elke werkdag geopend van 9.00 – 12.30 uur.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.