Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Welsun op zoek naar vrijwilligers!

-Vrijwilligerscentrale Welsun zoekt een representatieve, gemotiveerde medewerk(st)er voor de frontoffice van de Vrijwilligerscentrale. Taken: inschrijven van nieuwe vrijwilligers en deze bemiddelen naar vrijwilligerswerk, administratieve werkzaamheden en onderhouden van contacten van bestaande en nieuwe vrijwilligersorganisaties.

- Welsun is op zoek naar vrijwilligers voor de schuldhulpverlening. De taken bestaan hoofdzakelijk uit het ordenen, uitzoeken en verzamelen van relevante documenten, overzichten maken van inkomsten en uitgaven van cliënten. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar budgetcoaches.

- Het Charlemagnecollege Eijkhagen is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om de technische dienst te ondersteunen.

- Service Gilde Landgraaf zoekt een docent Italiaans en een bestuurslid. De docent Italiaans geeft les aan beginners en de lessen duren 1,5 uur. Tevens zoekt men een bestuurslid. Vergaderingen vinden plaats op iedere laatste vrijdagochtend van de maand. Taakinvulling in overleg.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Vrijwilligerscentrale Welsun of www.welsun.nl/vrijwilligerscentrale, Sunplein 18a, tel. 045-5323636, vrijwilligerscentrale@welsun.nl. Elke werkdag geopend van 9.00 – 12.30 uur.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.