Landgraaf Koerier

Menu

Wie wordt de opvolger van jeugdprins Kyle I van Groeët Schaesberg?

Op dit moment beleeft jeugdprins Kyle I van de Schaesbergse Vasteloavends Verein de laatste lootjes van zijn regeringsseizoen. De SVV en het comité Sjeeter Kinger Carnaval kunnen terugkijken op een schitterend seizoen samen met Kyle I. Ze willen Kyle I bedanken voor deze mooie tijd. Helaas komt er nu langzaam een einde aan zijn regeringsperiode. Er staat weer een enthousiaste jeugdprins te popelen om geproclameerd te worden.

Op zondag 10 februari 2019 organiseert het comité Sjeeter Kinger Carnaval een gezellige proclamatiemiddag in samenwerking met D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein. Deze gezellige middag barst om 14:00 uur los in de zaal van partycentrum Het Streeperkruis. Hierbij zal prins van Mathijs I natuurlijk met spanning wachten tot zijn nieuwe jeugdprins zich bekend maakt.

Voordat de nieuwe jeugdprins geproclameerd kan worden zal de huidige jeugdprins Kyle I moeten aftreden. Bij dit moeilijk moment zal hij bijgestaan worden door een aantal Oad-Jeugdprinsen die Kyle I zullen installeren tot een waardig Oad-Jeugdprins. Buiten dit iets wat sombere gebeuren zal het programma er verder heel vrolijk aan toe gaan. 

Een greep uit het bonte programma: er is een optreden van de meidengroep Puur.   Natuurlijk zullen Viënna Hermans en Dorinda Pinxt de middag opvrolijken met hun dansen.

Maar het spannendste gedeelte is natuurlijk wanneer tijdens de proclamatieact eindelijk de brandende vraag wordt beantwoord:
Wie wordt de nieuwe  jeugdprins van Groeët Schaesberg 2019 ?

Partycentra Het Streeperkruis, Streeperstr. 66 Schaesberg. Aanvang 14:00, zaal open 13:00. Gratis entree

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.