Landgraaf Koerier

Menu

CAPELLA DROEZJBA IN KLEINE KERKJE EYGELSHOVEN

Het Slavisch Byzantijns Gemengd Zangensemble CAPELLA DROEZJBA  zal een bijzondere Eredienst opluisteren ter nagedachtenis aan alle  overleden mijnwerkers  in het Kleine Kerkje te Eygelshoven op zondag 10 febr. 2019 om 10.00 uur. Tevens zullen worden herdacht de overleden leden van het Barbaracomité.

O.l.v.  dirigente Francoise Aarts-Thissen zingt het koor in Kerkslavische taal werken van Tschaikovski, Tschesnokov, Bortnianski en eigen composities.  Tijdens de Offerande wordt het indrukwekkende  Requim gezongen uit de liturgie van de H. Johannes Chrysosthomus.

Het zangensemble DROEZJBA telt momenteel 13 leden en boekt behoorlijke successen, hetgeen blijkt uit vele positieve reacties van luisteraars. Zij worden  gegrepen worden door de klankkleur van de stemmen, de mystiek en de interpretatie van de gezongen werken.

Voor meer informatie zie :  www.capelladroezjba.nl

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.