Landgraaf Koerier

Menu

Carnavalsgalaconcert in Burgerhoes

Gratis toegang

Op zaterdag 23 februari staat om 20.00 uur het 25e carnavalsgalaconcert op de agenda. Onder het motto ‘de sjtadsprinses nuëdigt oet’ zal Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen zorgdragen voor de hoofdmoot van dit concert. Als speciale gasten zijn aanwezig, de winnaar van het OLCK, 45èlf en Jack Vinders (Clara Zoerbier).

Insteek bij dit jaarlijks terugkerend muzikaal programma is het op een andere wijze beleven van carnaval. Draagt u de carnavalstraditie een warm hart toe maar viert u carnaval niet uitbundig, dan is het carnavalsgalaconcert een prima alternatief. In het Burgerhoes zal stadsprinses Linda I van C.V. de Spinneköpkes u samen met wethouder Alex Schiffelers persoonlijk ontvangen. Een bruisend en feestelijk welkomstdrankje staat voor u klaar!

Feest

Het bijzondere concert wordt op informele wijze afgesloten met een feestje. Onder het genot van een drankje kan er nog gezellig worden nagepraat.

Toegangsbewijs

Wilt u erbij zijn? Dat kan! De entree is gratis maar u moet wel van tevoren toegangskaarten afhalen bij de receptie in het Burgerhoes. Daarvoor kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur terecht. Maximaal 4 kaarten per persoon. Op=op!

 

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.