Landgraaf Koerier

Menu

IBA informatiemarkt

Op dinsdag 19 en woensdag 20 februari vindt de tweede editie van de IBA Informatiemarkt plaats. Vanaf de zomer van 2020 tot het najaar van 2021 presenteert IBA Parkstad de projecten die bewijzen dat Parkstad een regio is om trots op te zijn. De IBA 50 projecten komen nu in een versnelling en daarover wil IBA de inwoners van Parkstad tijdens de informatiemarkt graag informeren. Deze is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de IBA 50 projecten en nieuwsgierig is naar de toekomst van Parkstad.

Er zijn vertegenwoordigers van de 50 IBA-projecten aanwezig om informatie te geven over de projecten. Ook zijn er vertegenwoordigers van de Landgraafse projecten aanwezig:

·      Doorontwikkeling Wilhelminaberg/Oloïde

·      Leisure Lane

·      Slotlab

·      Ikgroenhet

·      Ontwikkeling Michelskerk

·      Transformatie voormalige kerk naar Cultuurhuis

·      Toekomstbestendig maken Lauradorp

Ze leggen uit welke kansen de projecten bieden voor Parkstad, maar ook voor u persoonlijk. Een bezoek aan de IBA Informatiemarkt zorgt voor een goed beeld van de diverse projecten, hoe ze met elkaar samenhangen en de betekenis voor inwoners en ondernemers van Parkstad. U kunt zelf in gesprek gaan met de gemeentes, ondernemers en bewoners die samen Parkstad sterker maken.

Data: 19 en 20 februari

Tijd: 16:00 – 19.00 uur (beide dagen)

Locatie: HuB Kerkrade, Martin Buberplein 15, Kerkrade

IBA Informatiemarkt: www.iba-parkstad.nl

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.