Landgraaf Koerier

Menu

JAYDEN L LARGE NIEUWE JEUGDPRINS VAN GROEËT SCHAESBERG 2019

Zondag 10 februari 2019 is in het Streeperkruis Jayden Le Large  geproclameerd als de nieuwe jeugdprins Jayden I van Groeët Schaesberg. Het comité Sjeeter Kinger Carnaval had weer een geweldig programma samengesteld. Dansmarieke Nikita Pelzer opende de middag met een geweldige dans.  Na dit dansgeweld was er een optreden van sjpasskapel Meuleraattröötesj uit Ophoven,die hebben bij Kyle I thuis en tijdens het lopen naar het streeperkruis nog gespeeld.  Na dit optreden moest jeugdprins Kyle I  zijn regeringsjaar  beëindigen. Jeugdprins  Kyle I heeft met  zijn  oud prins Mike en prins Mathijs  I een geweldige tijd gehad en ontelbare activiteiten bezocht waar hij altijd voorop ging. D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein zijn Kyle en zijn ouders Danielle en Jos veel dank verschuldigd want ze waren echte ambassadeurs van de kinder carnaval. Dansmarieke Dorinda Pinxt danste nog een keer voor Kyle.  Ex jeugdprins Kyle is toegetreden tot het gilde van oud jeugdprinsen. Hierna was een optreden van Puur , een groep van 3 jongedames. De spanning werd voelbaar en  na een geweldige proclamatie act van de oudjeugdprinsen stond Jayden Le Large op het podium. Jayden Le Large is geboren op 13 februari  2008 en zijn ouders zijn Mathieu Le Large en Melanie Willemsen. Jayden I  zit op de Schatgraver.  Zijn grote hobby is voetballen bij  vv Schaesberg en is doelman van de JO11 , ook is hij graag bezig met muziek en DJ . Na alle plichtplegingen danste Vienna Hermans voor de kersverse jeugdprins wat zeer in de smaak viel bij Jayden I. Dit seizoen gaat Jayden I samen met  prins Mathijs I van Groeët Schaesberg  de carnavalskar trekken  en ze hebben er alle twee veel zin in.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.