Landgraaf Koerier

Menu

Loting levensbomenbos Bert Janssenpark

Onlangs heeft wethouder Marlies Dreissen, in het bijzijn van ambtenaren Hub Dohmen en Frank Kapsenberg, de loting verricht voor het levensbomenbos in het Bert Janssenpark. Er waren maar liefst 57 aanmeldingen voor de 36 beschikbare bomen.

Alle aanmelders ontvangen volgende week een brief met de uitslag van de loting. Iedereen die een boom is toegewezen, krijgt binnenkort een uitnodiging voor de plantdag op zaterdag 16 maart. Hierin staat ook meer informatie over de toegewezen boom, de plek, het programma van de plantdag en de administratieve afhandeling.  Wij onderzoeken nu welke mogelijkheden er zijn voor een tweede levensbomenbos in Landgraaf.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.