Landgraaf Koerier

Menu

Stadsprinses Linda I

Vrijdag 4 januari j.l. werd tijdens de druk bezochte receptie van Stadsprinses Linda I de 4e Landgraafposter gepresenteerd. Het ontwerp is dit jaar van de hand van kunstenaar Pierre Triebels en wordt ook dit jaar weer gesponsord door Mathijs Gulpers van Entertainment Company Landgraaf die met zijn bedrijf menig feest opluistert. Leuk detail is dat Mathijs dit jaar zelf prins is bij D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein. Pierre is een kunstenaar in hart en nieren en heeft een prachtig schilderij gemaakt dat gebruikt mocht worden voor deze 4e editie. De Stichting Stuurgroep Carnavalsorganisaties Landgraaf is zeer verheugd met vele positieve reacties en hoopt dat nog menige poster het daglicht mag zien. Dit is natuurlijk niet mogelijk zonder schilderijen en zonder sponsor, Pierre en Mathijs willen wij dan ook enorm bedanken voor hun bijdrage.

Vanaf 11 februari is de poster gratis af te halen bij de vestigingen van de Plus en de Jumbo in Landgraaf.

Op de foto is het schilderij onthuld en is het eerste exemplaar aangeboden aan Stadsprinses Linda I en sponsor Mathijs I.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.