Landgraaf Koerier

Menu

Ook NLdoet bij kinderopvang

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart vindt weer de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats, NLdoet.  Ook Kinder Opvang Parkstad doet dit jaar weer mee. Bij peuteropvang de Schakel in Kerkrade, kindercentrum de Schatgraver  en peuteropvang Boschkabouters in Landgraaf gaan medewerkers en vrijwilligers samen aan de slag om hun locatie een opknapbeurt te geven. Het opknappen bestaat onder andere uit het opknappen van de binnenruimte, berging opnieuw inrichten en werkbanken voor de kinderen maken.

‘NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.  Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven’, aldus Wendy Kempener, manager bij Kinder Opvang Parkstad . Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Wilt u ook een steentje bijdrage om vrijwillig een handje te helpen bij Kinder Opvang Parkstad of bij een andere organisatie ?  Meldt u dan aan via de website van NLdoet www.nldoet.nl

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.