Landgraaf Koerier

Menu

Afvalscheiding: uw mening telt!

De gemeente Landgraaf heeft de laatste jaren flinke stappen gezet op het gebied van afvalscheiding. Hierdoor is de hoeveelheid restafval in onze gemeente flink gedaald. Wij streven ernaar ons afvalbeleid verder te optimaliseren en hebben daarbij uw hulp nodig. Vanaf maandag 8 april vindt u op onze website een enquête waarin wij uw mening vragen over dit thema:

·       Hoe kunt u uw afval nog beter scheiden?

·       Hoe tevreden bent u over de huidige middelen?

·       Hoe kunnen we de stijgende afvalkosten het beste verrekenen?

Deze en andere vragen komen aan bod. De uitkomst van dit onderzoek wordt meegenomen bij het vormen van het nieuwe afvalbeleid. Want uw mening telt mee!

Achtergrondinformatie

De kosten van de verwerking van restafval en grofvuil (ongesorteerd afval) zijn de laatste jaren flink gestegen. De verwachting is dat deze kosten verder zullen stijgen. Het nóg beter en waar mogelijk makkelijker scheiden van afval is daarom erg belangrijk. Omdat u dagelijks met het afvalbeleid wordt geconfronteerd, vinden wij het belangrijk om uw mening en mogelijke ideeën in ons nieuwe beleid mee te nemen.

Ook wethouder Freed Janssen benadrukt het belang van uw mening: ‘U en ik hebben dagelijks (meer of minder) te maken met afval en afvalscheiding. En daarom hebben we er ook allemaal een mening over. Ik vraag u dan ook om de enquête in te vullen. Met uw mening kunnen we gezamenlijk werken aan een betaalbaar en passend afvalbeleid.’

Cadeaukaarten

Ga voor het invullen van de enquête naar de nieuwsberichten op onze website www.landgraaf.nl. Invullen kan tot uiterlijk dinsdag 23 april 2019. Als dank voor uw deelname verloten we 10 VVV cadeaukaarten t.w.v. € 25,-. 

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.