Landgraaf Koerier

Menu

Eieractie groepen 8 OBS de Speurneus wederom groot succes!!

In de afgelopen weken hebben de kinderen van de groepen 8 van OBS de Speurneus de jaarlijkse eieractie georganiseerd. Dit in het kader van de schoolverlatersdagen die in juni plaatsvinden. Elk kind kreeg de opdracht om zoveel mogelijk eieren te verkopen aan papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, andere familie, vrienden en kennissen. Een deel van de opbrengst is bedoeld om de kinderen een onvergetelijk schoolkamp te bezorgen. Dus werd er de afgelopen weken flink verkocht. Alle kinderen van de groepen 8 waren winnaars, maar Desley, Niah en Demi sprongen er toch echt wel bovenuit met 107 , 48 en 36 verkochte doosjes van 10 eieren. Deze heerlijke scharreleieren zijn afkomstig van Boerderijwinkel Pennartz in Landgraaf. Leerlingen van groep 8, jullie zijn toppers!! Boerderijwinkel Pennartz, bedankt!! Daarnaast hadden de andere groepen eierdozen verzameld, want al die eieren moeten natuurlijk ook in doosjes. Dank jullie wel!

Al met al wederom een groot succes!!

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.