Landgraaf Koerier

Menu

Landgraaf krijgt eigen Monopoly spel In het najaar verkrijgbaar

Onlangs werd de allereerste symbolische editie van Monopoly Landgraaf gepresenteerd. Peter Wetzels en Jos Arts van PLUS Landgraaf gaan de inwoners van de gemeente betrekken in de ontwikkeling van het spel. De bekende Landgraafse straten en pleinen worden verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt aangepast naar de stijl van de gemeente.

Burgemeester Raymond Vlecken nam het eerste symbolische exemplaar trots in ontvangst van Mr. Monopoly. Inwoners uit Landgraaf hebben zelf ook een rol in de samenstelling van de inhoud van het spel. Zij kunnen via een speciale Facebookpagina en de website www.kerkradespel.nl suggesties aandragen van straten die niet in het spel mogen ontbreken.

De spellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Monopoly Landgraaf wordt ontwikkeld door PLUS Arts en PLUS Wetzels te Landgraaf in samenwerking met Identity Games.

Fotobijschrift: Burgemeester Raymond Vlecken krijgt de symbolische editie Monopoly Landgraaf overhandigd

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.