Landgraaf Koerier

Menu

Speciaal e-mailadres voor facturen

De gemeente Landgraaf heeft per 1 oktober 2018 het e-mailadres facturen@landgraaf.nl in gebruik genomen. Externe relaties kunnen hun facturen en vragen daarover rechtstreeks aan de behandelende afdeling mailen. Het behandelproces is hierdoor beter en sneller geworden. Vragen kunnen overigens ook telefonisch gesteld worden via 14 045.

We zijn nu, een paar maanden later, over het algemeen tevreden over de nieuwe aanpak en de medewerking van onze externe relaties. Het blijkt echter dat nog ongeveer 150 facturen per maand binnenkomen op gemeente@landgraaf.nl. Dat is niet gewenst. Ook komen nog steeds facturen direct bij medewerkers binnen. Die routes vertragen het behandelproces en dat is jammer.

We vragen alle externe relaties dan ook om de facturen voor onze gemeente te sturen naar facturen@landgraaf.nl.  

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.