Landgraaf Koerier

Menu

Villapark De Bousberg naar fase twee

De woningen van Villapark De Bousberg fase 1 zijn verkocht en de bouw is in volle gang. Een mooi moment om te starten met de tweede fase. Wethouder Ramon Lucassen is hier heel blij mee:Hierdoor kunnen we weer verder met een mooie woningbouwlocatie in Landgraaf. Wonen ‘te gast in het landschap’ staat centraal. En duurzaamheid en aandacht voor de omringende natuur zijn belangrijke kenmerken.’

Ramon Lucassen en Herman Boer, directeur Projectontwikkeling Zuid bij Van Wijnen, hebben daarom in het Burgerhoes een overeenkomst ondertekend, waarin afspraken voor afronding van fase 1 en afspraken voor fase 2 worden bekrachtigd.

De tweede (en laatste) fase omvat in totaal maximaal 37 luxe woningen en/of bouwkavels. Alle woningen worden gasloos opgeleverd. De planontwikkeling is op dit moment in volle gang. Naar verwachting start de verkoop dit najaar. Eventueel geïnteresseerden in deze vervolgfase kunnen zich al melden bij de betrokken makelaar Boek & Offermans in Heerlen.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.