Landgraaf Koerier

Menu

Bijenmiddag

Op zondagmiddag 19 mei van 14.00 tot 16.30 uur wordt er in de Heemtuin In de Struiken, Nicolaes Maesstraat 2 in Brunssum, weer een gratis toegankelijke bijenmiddag georganiseerd.

 

De imker is aanwezig en vertelt in de tuin, bij meerdere kasten, over bijen en het belang van deze insecten. Zo zijn er de gewone kasten, een showkast waar de  bijen achter glas te zien zijn en een Afrikaanse bijenkast.

 

Kinderen kunnen honing slingeren en proeven van al wat er geslingerd wordt! Ook kan men een lekker potje honing kopen om mee naar huis te nemen en kunnen de kinderen zelf een waskaarsje maken. Een kopje thee / koffie of frisdrank is verkrijgbaar.

U kunt ook de Heemtuin bezichtigen en genieten van alle planten die al in de bloei staan. Bekijk op uw gemak het vakwerkhuisje, de drie vijvers, de Venbeek, de biologische moestuin en de kruidentuin.

 

Bent U zondag 19 mei verhinderd, dan kunt u (gedurende de zomertijd) op iedere eerste en derde zondag van de maand alsnog de Heemtuin bezoeken tussen 14.00 en 17.00 uur.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.