Landgraaf Koerier

Menu

Startersdag voor aankomende en pas gestarte ondernemers

Stichting StartersCentrum Limburg is het eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en zzp’ers in Limburg. Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten en adviseert ondernemers die startproblemen ondervinden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een uniek samenwerkingsverband tussen Limburgse gemeenten en een aantal regionale partners.

Onder het motto ‘Ondernemen doe je samen’ organiseert het StartersCentrum op donderdag 23 mei van 19.00 uur tot 22.00 uur de Startersdag Limburg. Deze vindt plaats bij het basisstation van het StartersCentrum, bedrijventerrein ©-mill aan de Jan Campertstraat 5 in Heerlen. Deelname aan de Startersdag is gratis, maar u dient zich wel van te voren aan te melden! Dat kan via de website van het StartersCentrum:

https://www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar vindt u ook informatie over het programma.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.