Landgraaf Koerier

Menu

TENTOONSTELLING ‘InBeeld’

met het thema ‘sporen’ in het Burgerhoes in Landgraaf van 29 mei tot 21 juni 2019

De Vrije Akademie presenteert in deze expositie met het thema ‘sporen’ zowel werk van eigen cursisten, als ook werk van andere amateurkunstenaars uit de regio Parkstad. De tentoonstelling wordt geopend op zaterdag 1 juni om 14.00 uur in het Burgerhoes in Landgraaf door Natalie Savelsbergh, directeur bij de Vrije Akademie. Tevens kunt u genieten van een bijzondere dansact rondom het thema ‘sporen’. Tijdens de opening worden de drie prijswinnaars bekend gemaakt van de ÍnBeeldprijs door wethouder Alex Schiffelers van o.a. onderwijs, jeugdbeleid en kunst & cultuur. Er zullen maar liefst 67 werken te zien zijn met allerlei vormen en interpretaties van het thema sporen. Tevens kan het publiek stemmen en wordt de publiekswinnaar aan het einde van de expositie bekend gemaakt.

Deze tentoonstelling en wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van de Provinciale prijs voor de amateurkunst in Limburg met de titel ‘InBeeld’ en in samenwerking met het Huis voor de Kunsten. Er zijn schilderijen, tekeningen, grafiek en beelden in Landgraaf te zien. Een vakjury beoordeelt de werken op diverse criteria zoals originaliteit, zeggingskracht, techniek en verbeeldingskracht. Hier komen drie prijswinnaars uit naar voren. De prijswinnaars mogen hun werk exposeren tijdens de provinciale expositie in het ECI in Roermond van 22 juni tot en met 21 juli 2019. De tentoonstelling vindt plaats in de burgerzaal in het Burgerhoes, Sweelinckplein 1, 6371 LB  Landgraaf van 29 mei tot 21 juni 2019.

Openingstijden Burgerhoes:

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Donderdag tot 19.00 uur

Meer informatie via Natalie Savelsbergh via n.savelsbergh@vazom.nl of via 045-7370302 of via info@vazom.nl of via 06-46201011

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.