Landgraaf Koerier

Menu

VIVE LA FRANCE BIJ ‘T BAKKES

Waar denkt u aan bij Frankrijk? Vakantie? Zon? Stokbrood? Chansons? Prachtige landschappen? Een heerlijk glas wijn? Misschien wel aan een leven als God in Frankrijk. Nou willen de vrijwilligers van ‘t Bakkes in Rimburg niet beweren dat u dat gaat krijgen op zondag 26 mei, maar als het weer een beetje meewerkt zal het er wel flink op lijken. Want ‘t Bakkes ligt in het prachtige Wormdal. Alleen al die plek geeft het gevoel van vakantie. En er zullen heerlijke vlaaien en broden gebakken worden. Vers uit de oven. En discjockey Jos Haan gaat volop Franse muziek draaien. “J t’aime” zult u regelmatig horen. Dat is toch mooi. Om samen te zijn op een mooie plek, te genieten van verse vlaai, Rimburgs en Frans brood, een lekker glas bier of wijn te drinken en Edith Piaff te horen zingen dat haar niets spijt. Dat alles bij elkaar is een beetje leven als God in Frankrijk. En daar kunnen de vrijwilligers van ‘t Bakkes Rimburg voor zorgen op zondag 26 mei, van 13.00 tot 17.00 uur. Alleen op de zon hebben wij geen invloed. Zou het weer dan meer Schots dan Frans zijn, dan kan het allemaal niet doorgaan. Kijk bij twijfel op de website: www.bakkesrimburg,nl.

‘t Bakkes Rimburg, Kapwelweien 2d, Landgraaf.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.