Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Welsun op zoek naar vrijwilligers!

-Wijkzorgcentrum Dr Calshof is op zoek naar een vrijwilliger voor het winkeltje. Ze zoeken een enthousiast iemand die affiniteit heeft met ouderen en het leuk vindt om de kassa te bedienen in de winkel waar de bewoners boodschappen doen.

-Sportvereniging Nieuwenhagen (SVN) zoekt een enthousiaste accommodatiebeheerder, iemand die creatief is en goed kan klussen. Ook zoekt men een gemotiveerde vrijwilliger voor de functie van materiaalbeheerder, voor maximaal 2 uur in de avonduren. Voor beide vacatures is een vergoeding is mogelijk.

-Scouting Pioniers Oude Mijnstreek zoekt jeugdleiders voor de welpentak (7 tot 11 jaar), de scouts-speltak (11-15 jaar) voor het voorbereiden en uitvoeren van uitdagende scoutingprogramma’s. Dit kan bijvoorbeeld een rol in het bestuur zijn, (mede)organisator bij jaarlijkse activiteiten of invalskracht bij speltakken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Vrijwilligerscentrale Welsun of www.welsun.nl/vrijwilligerscentrale, Sunplein 18a, tel. 045-5323636, vrijwilligerscentrale@welsun.nl. Elke werkdag geopend van 9.00 – 12.30 uur.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.