Landgraaf Koerier

Menu

Bridgen bij Service Gilde Landgraaf

Wilt u uw bridgekennis uitbreiden door 5 kaart hoog te spelen? Hebt u al enige voorkennis van dit boeiende spel dat met 4 personen aan een tafel gespeeld wordt? Kom dan naar de lessen bij het Service Gilde in Landgraaf!

Hier kunt u vanaf 3 september in 10 wekelijkse lessen van 10.00 tot 12.00 uur uw kennis vermeerderen door het boekje ‘Leer bridge met Berry Westra, 5 kaart hoog ‘deel 2 te bestuderen en de bijbehorende spellen te spelen onder leiding van een docent. Spelend leren is een aantrekkelijke manier om de kennis eigen te maken. Er wordt een bijdrage gevraagd in de kosten van € 42,50 voor 10 lessen. Deze cursus gaat alleen door indien er minimaal 8 deelnemers zijn. Een beginnerscursus staat nog in de planning voor het einde van dit jaar.

Locatie: Burgerhoes. Sweelinckplein 1 in Landgraaf

Aanmelden via de website www.gildelandgraaf.nl, of per mail:gildelandgraaf@gmail.com  Aanmelden kan ook per telefoon: 045 569 56 80 op werkdagen  tussen 9.00 en 12.00 uur . Bij geen gehoor: 045 531 26 29

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.