Landgraaf Koerier

Menu

DE LANGSTE DAG BIJ ‘T BAKKES

Op zondag 30 juni, als de dagen alweer aan het korten zijn, viert ‘t Bakkes in Rimburg De Langste Dag. En dan korten de vrijwilligers niet op gezelligheid. Ze zullen de beste vlaaien en broden bakken. Ze zullen heerlijke koffie en thee zetten. Ze zullen zorgen dat bier en fris goed gekoeld zijn. En het orkest Autumn Leaves heeft beloofd voor aangename muziek te zorgen. U hoeft alleen maar te komen om een mooie middag te beleven, tussen 13.00 en 17.00 uur. Welkom. U zult er geen spijt van hebben. De verse vlaaien smaken voortreffelijk. Het Rimburgs brood met kruidenboter of paté proeft als het engeltje op de tong. Alle mensen hebben goede zin. Het leven is goed, zondag 30 juni. Nogmaals, welkom. Alleen, zou het weer slecht zijn, dan kan de viering van De Langste Dag niet doorgaan. Kijk bij twijfel op de website: www.bakkesrimburg.nl.

‘t Bakkes Rimburg, Kapelweien 2d, Landgraaf.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.