Landgraaf Koerier

Menu

EXTRA TV SHOW!  The Maestro & The Ten Tenors: Night of the Tenors

Afgelopen week hebben wij aangekondigd dat The Ten Tenors uit Australië te gast zullen zijn tijdens het Open-Air concert op zaterdag 29 juni op de markt in Kerkrade. De ticket respons hierop was zo overweldigend dat het ervoor gezorgd heeft dat wij een extra show toe voegen op zondag 30 juni. 

De naam van het extra concert is: Night of The Tenors.

In de tweede helft van het concert zullen The Ten Tenors samen met Maestro Guido Dieteren en The European Poporchestra 16 nummers opnemen voor hun wereldwijde TV uitzendingen. Ook zullen er deze avond 13 nieuwe songs gespeeld worden ten opzichte van de zaterdag. Natuurlijk zullen Wendy Kokkelkoren en VoXXclub op 30 juni ook van de partij zijn.

19.45 uur Preshow

20.30 uur Show deel 1- The Maestro, Wendy & VoXXClub

21.45 uur pauze

22.15 uur Night of The Tenors

0.00 uur   Einde

De TEN Tenors zijn een vocaalensemble van 10 Australische zangers dat wereldwijd toert, door meer dan 90 miljoen mensen is gezien en een enorme internationale fanbase trok, door een unieke combinatie van klassieke en hedendaagse muziek met tienstemmige harmonieën. 

The Ten Tenors staan beroemd om hun dynamische, gechoreografeerde uitvoeringen, en zijn hoofdact geweest op wel 2000 concerten in 29 landen over de hele wereld. Met meer dan 3,5 miljoen verkochte concerttickets, zijn The TEN Tenors in staat om talentvol en naadloos over te schakelen van opera-aria’s naar gevoelvolle ballads tot aan popmuziek en rocknummers.

Guido: ‘’Ik ben erg blij dat vele mensen net zo enthousiast zijn over The Ten Tenors als dat ik ben. Deze internationale vocale sensatie neemt in wereld klankstad Kerkrade (Limburg) hun nieuwe TV specials op voor o.a. USA en Australië, hoe cool is dat!! Ik ben heel trots op deze unieke samenwerking tussen The Ten Tenors, Wendy, The European Poporchestra en de gemeente Kerkrade’’ 

Kaartjes zijn vanaf woensdag 5 juni vanaf 12.00 uur verkrijgbaar via onderstaande:

  1. Online via www.themaestro.nl en via www.facebook.com/guidosorchestra.
  2. Telefonisch via Paylogic: 0900-9000 500 (45 c.pm).
  3. Via één van de onderstaande fysieke voorverkoopadressen:
    1. Alle Primera winkels, zoek hier uw vestiging.
    2. Buck Office, Einderstraat 59, 6461 EM Kerkrade 
    3. Boekhandel Deurenberg, Marktstraat 23, 6461 CT Kerkrade 

De kaarten zijn beschikbaar vanaf €35 ,- excl. servicekosten.

Wij zien jullie graag op zondag 30 juni op de markt in Kerkrade! 

Voor meer informatie, interviews, etc. kan contact worden gezocht met Gerhard van Wyk via info@revimusic.nl 

 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.