Landgraaf Koerier

Menu

Harmonie Laura genomineerd voor verkiezing Vereniging van het Jaar

Harmonie Laura uit Landgraaf heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept Harmonie Laura nu iedereen op om te stemmen via https://www.clubvanhetjaar.nl/ Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van Harmonie Laura, waarmee ze zich genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Ga naar https://www.clubvanhetjaar.nl/ en stem onder het kopje cultuur op Harmonie Laura

Omdat Harmonie Laura gezien wordt als een belangrijk onderdeel van de gemeenschap Lauradorp, participeert de vereniging in de Stichting Zomerfestival Lauradorp. Deze stichting is in het leven geroepen om de leefbaarheid en saamhorigheid binnen de wijk Lauradorp te vergroten door middel van het organiseren van een jaarlijks terugkerend festival. Op dit festival komt kunst, cultuur en muziek ruim aan bod. De diverse activiteiten variëren van tentoonstellingen en exposities tot aan HAFA-concerten en optredens van regionale popbandjes.

Naast het invullen van de “traditionele” harmonie-activiteiten zoals begeleiden van communicantjes, meelopen met de carnavalsoptocht en het geven van reguliere concerten en serenades, gaat Harmonie Laura nieuwe uitdagingen en innovatieve projecten niet uit de weg. Al diverse keren in het recente verleden is Harmonie Laura erin geslaagd om met professionele artiesten samen te werken en grote producties aan de Landgravenaren te presenteren.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.