Landgraaf Koerier

Menu

Informatiebijeenkomst in de Dormig

Informatiebijeenkomst over ‘Veiligheid in en rondom het huis’ op donderdag 13 juni van 18.30 tot 20.00 uur in wijkpunt De Dormig.                                                                                                                                 Adres: Op de Heugden 100.

Tijdens de maandelijkse Burentref starten we met een lekker kokje koffie of thee, waarna de heer Griek van politiekorps Brunssum – Landgraaf u informatie zal verstrekken over o.a. inbraakpreventie, babbeltrucks, veilig pinnen en contactloos pinnen, digitale veiligheid, veiligheid op straat en in uw buurt, financiële uitbuiting en smart Phone boefproof.

De vrijwilligers van de Burentref, politie Landgraaf, Meander en Welsun nodigen u vriendelijk uit deze interessante avond bij te wonen.

Tot a.s. donderdag

Voor meer informatie, bel  5323636 en vraag naar Opbouwwerker Emal Olomi.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.