Landgraaf Koerier

Menu

Woningmarktbehoefte onderzoek

Hoe zorgen we ervoor dat er in de toekomst voldoende woningen zijn die zijn afgestemd op de behoeften van onze inwoners? Om een goed inzicht te krijgen in uw woningbehoefte voert adviesbureau Stec Groep in opdracht van ons de komende periode een onderzoek uit. De resultaten hiervan gebruiken wij onder andere voor het actualiseren van ons huidige woonbeleid. Zo kunnen wij gerichter keuzes maken in de mogelijke woningbouw en ons beleid beter afstemmen op uw behoeften.

Online enquête

Vul de enquête in op www.enqueteviainternet.nl/landgraaf. U vindt deze link ook op onze website. Wethouder Marlies Dreissen: ‘Ik kijk uit naar de resultaten van het onderzoek. Want wat voor woningen willen de inwoners van Landgraaf? Natuurlijk hebben we wel een idee, maar wat zijn precies de wensen en voorkeuren op dit moment? Ik hoop dat zoveel mogelijk huishoudens meedoen aan dit onderzoek.’

Heeft u moeite met het invullen van de enquête via internet? Wij helpen u graag! Maak wel even een afspraak via 14 045.

Planning

U kunt de enquête invullen tot 1 augustus 2019. In de loop van het derde kwartaal 2019 wordt het onderzoek afgerond en gaan wij aan de slag met de uitkomsten. De resultaten publiceren we in de gemeenteberichten, op onze website en in onze social media.

Jongeren

Wij willen ook graag de woonwensen en verhuisplannen van jongeren weten. Daarom vragen wij vooral ook thuiswonende jongeren om de vragenlijst in te vullen. Ook jongeren die nu buiten Landgraaf wonen (vanwege werk en/of studie) en die geïnteresseerd zijn om terug te verhuizen naar onze gemeente, nodigen wij van harte uit om de enquête in vullen.

VVV-cadeaubon

Onder de inzenders die de enquête volledig invullen, verloten wij 10 VVV-cadeaubonnen van €50,- ! De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld. In de enquête zelf kunt u aangeven of u aan de loting wilt deelnemen.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.