Landgraaf Koerier

Menu

Zondag 23 Juni 2019 6de Internationaal Markttoernooi Jeu de Boules

Nog even en dan staat het 6de Internationale Markttoernooi Jeu de Boules in Landgraaf weer voor de deur.

De organiserende vereniging JBC Streeperkruis zal op zondag 23 Juni 2019, met medewerking van scouting Pius XII, de markt in Schaesberg voor het 6de jaar op rij omtoveren tot een grote speelarena voor Jeu de Boules spelers uit Nederland, België en Duitsland.

Tegen 10.20 uur zal de aftrap worden gegeven door een afvaardiging van B&W van de Gemeente Landgraaf, waarna rond 10.30 uur de spannende strijd tussen de 64 deelnemende teams uit binnen- en buitenland zal losbarsten.

Om 10.45uur zal er mogelijk een demonstratiewedstrijd gaan plaats vinden tussen een afvaardiging van B&W Gemeente Landgraaf en enkele leden van JBC Streeperkruis.

Rond 18.30 uur zullen de 2 teams die de eerste vijf ronden winnend hebben weten af te sluiten, in een spannende en spetterende finale gaan uitmaken wie als winnaar en kampioen de dag mag gaan afsluiten.

Impressie  Internationale Markttoernooi Jeu de Boules Landgraaf                                                 (Foto Frank Jeurissen)                                       

Mocht uw interesse gewekt zijn in de Jeu de Boules sport in Landgraaf of in het algemeen, kom dan zeker een kijkje nemen op zondag 24 juni 2018 op de markt in Schaesberg, of bezoek onze website:  www.jbc-streeperkruis.nl

 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.