Landgraaf Koerier

Menu

App en e-mailservice bekendmakingen

Wist u dat u via de e-mailservice of app van ‘Over uw buurt’ continu op de hoogte kunt blijven van bekendmakingen van de overheid en dus ook van gemeente Landgraaf? Kijk voor meer informatie op de website www.overuwbuurt.overheid.nl. Dit is een digitale service van de overheid. Via e-mail of de app kunt u zich automatisch laten attenderen op bekendmakingen die u interessant vindt in uw gemeente, buurt of interessegebied.

Handig

U ontvangt informatie over besluiten die direct invloed hebben op de omgeving, zoals vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving. Via de app op smartphone of tablet of rechtstreeks via de mail. U kunt zelf instellen welke berichten u wilt ontvangen. Informatie van gemeente, provincie en waterschap komt via ‘Over uw buurt’ op één plek samen. Hierdoor bent u constant slechts één klik verwijderd van de meest recente berichten over de ontwikkelingen in uw buurt of wijk en blijft u snel en eenvoudig op de hoogte. Meld u aan!

Digitaal

Officiële bekendmakingen publiceren wij volledig digitaal op Overheid.nl en wekelijks onze eigen website www.landgraaf.nl. Op de gemeentepagina in de ViaLimburg, editie Landgraaf wordt u hierop vooralsnog kort geattendeerd.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.