Landgraaf Koerier

Menu

In augustus 2019 start een nieuwe cursus “DIGISTERKER”.

Cursus Digisterker: leer werken met de e-overheid

In vier opeenvolgende middagen op maandag 5/12/19/26 augustus is de cursus te volgen in de bibliotheek in het Burgerhoes van 15.00 tot 17.00 uur. U betaalt enkel een bijdrage van vijf euro voor het cursusboek.

Waarom deze cursus? U wordt als burger steeds vaker doorverwezen naar digitale loketten van de overheid. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het zoeken van werk of om het doorgeven van een verhuizing.

Met Digisterker leert u werken met deze digitale overheid, zodat u zelfstandig overweg kunt met de websites van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. De cursus wordt georganiseerd door de bibliotheek in samenwerking met Digisterker en Gemeente Landgraaf. Om aan deze cursus deel te nemen dient u wel al enige computerervaring te hebben.

Wenst u deel te nemen aan de cursus Digisterker meldt u dan aan via:

-        de balie van de bibliotheek,

-        het  tel. nr. 045-5695660

-        het emailadres info@bibliotheeklandgraaf.nl

De lessen gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Indien dit minimale aantal niet wordt gehaald, verschuift de cursus naar een volgende cursusreeks. Het maximale aantal is 8 cursisten.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.