Landgraaf Koerier

Menu

See the Fantasy, Cosplay & Steampunk World in Two Days

 “…Imagination Comes Alive”

Zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 brengt de organisatie van El Mundo Fantasia – een evenement op het gebied van Fantasy, Cosplay en Steampunk – de fantasiewereld naar Zuid-Limburg in familiepark Mondo Verde in Landgraaf. Een familiepark met tuinen, dieren en attracties. Oproep voor jong en oud: trek je mooiste kostuum aan en kom genieten van entertainment, live muziek, kampementen, workshops en marktkramen.

Programma

De mooiste Fantasy, Cosplay en Steampunk figuren, live entertainment, diverse kampementen waaronder Steampunk, Dutch Garrison Star Wars, Jurassic Park, Transformers International cosplayers, roofvogels, de Costume Contests, fantasy & cosplay & steampunk zones, diverse workshops waaronder airbrush, special effects grime, body en facepaint, The World of Harry Potter, de grootste zeepbellen van Team Bubbles, toveren met The Avengers en nog veel meer. Nieuw deze 4e editie: Een complete filmset uit de film van de predators en alien. En natuurlijk ook voor de kids een kostuumwedstrijd, Janto en Safira, kinderschmink, Disney prinsessen, een illusionist, roofvogels, boogschieten, geweldige shows en nog veel meer.

Praktische informatie

Openingstijden zijn op 6 juli van 10.00h – 19.00h en op 7 juli van 10.00h – 18.00h.

Voor alle informatie en activiteiten kijk op: www.elmundofantasia.com

De Online ticketverkoop loopt via de websites elmundofantasia.com en wereldtuinenmondoverde.nl. Het ticket is inclusief ‘all you can eat’.

De organisatie is in handen van: Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde Landgraaf.

 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.