Landgraaf Koerier

Menu

VAKANTIE AAN DE COSTA WORM

U hoeft geen vliegtuig te nemen of een lange busreis te maken om het echte gevoel van vakantie te beleven. Dat kan op zondag 21 juli aan de kust van de Worm in het mooie Rimburg. Daar ligt ‘t Bakkes op een plek die alles heeft: aan alle kanten prachtig uitzicht, groen, rust, kabbelend water en ook nog eens een traditionele bakoven. Die gaat gestookt worden om vlaaien en broden te bakken. Heerlijk. Zo uit de oven in uw mond. U hoeft alleen maar te komen om van dit alles te genieten. En er is trouwens nog meer: levende muziek van de accordeonist Roger Vroomen en aangenaam gezelschap van mensen die het aan de kust van de Worm goed toeven vinden. Welkom, zondag 21 juli, van 13.00 tot 17.00 uur. Zou het die dag echt geen vakantieweer zijn, dan moet ‘t Bakkes gesloten blijven. Kijk bij twijfel op de website: www.bakkesrimburg.nl.

‘t Bakkes Rimburg, Kapelweien 2d, Landgraaf.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.