Landgraaf Koerier

Menu

Aktiviteiten Ensemble 72

Zoals elke vereniging begint ook  Ensemble 72 na het reces met het opstarten van de repetities om optimaal te voldoen aan de vele verzoeken tot optredens waaruit een selectie moet worden gemaakt. Zoals bekend verzorgt de zanggroep vooral uitvoeringen met veel  Oosteuropese gezangen voor de liefhebber  maar ook en vooral voor de Sloveense gemeenschap in onze regio. Deze vieringen in Eygelshoven zijn dan ook steevast prima bezet zoals in de Adventstijd in het kleine kerkje alhier; dit jaar op 8 december met na afloop wereldlijke liederen bij lokaal  Janek!

Verdere optredens van Ensemble 72 o.l.v. Ben Bloemer zijn:

Zondag 8 september in Nieuwenhagerheide om 09.30u;

Zaterdag 21 september in de P en P-kerk in Schaesberg om 17.30u;

Zondag 1 december om 10.00u in kerk Rimburg;

Zondag 8 december 10.00u kerkje Egelze.

In 2020 staan al vast optredens in Egelze, de koempelmis, Adventsvieringen.

U bent van harte welkom op een dezer data.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.