Landgraaf Koerier

Menu

Schouw in onderzoek Nicky Verstappen

Brunssummerheide gedeeltelijk afgesloten

In het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen besloot de rechtbank Limburg op 5 juni om een schouw op de Brunssummerheide te houden. Tijdens deze schouw bezoekt de rechtbank verschillende plekken op de Brunssummerheide die in het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen een belangrijke rol spelen.

Om deze schouw, die plaatsvindt op dinsdag 27 augustus, goed te laten verlopen, wordt een deel van de Brunssummerheide afgesloten voor publiek en de media.

Gedurende deze afsluiting van het gebied is een noodverordening van kracht.  De afsluiting zal in de loop van maandagmiddag- of avond 26 augustus ingaan en duren tot dinsdagmiddag 27 augustus. De precieze tijdstippen, alsmede meer informatie, volgen later.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.